Karataş-Yumurtalık Bölgesinin Alternatif Turizm Araştırılması Projesi

27 Ağustos 2016 21:01 T.C. Yumurtalık Belediyesi 2477

26 Ağustos 2016 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hazırlanan Karataş ve Yumurtalık belediyelerinin paydaş olduğu ve Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) desteklediği Karataş-Yumurtalık Bölgesinin Alternatif Turizm Altyapısının Araştırılması Projesi  çerçevesinde 27 Ağustos 2016 tarihinde ilçemize gelen proje ekibine turizm açısından önem arz eden bölgeler gösterildi.