29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

28 Ekim 2018 11:16 T.C. Yumurtalık Belediyesi 2578

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında;

Yüce Türk Milleti tarih sahnesinde var olduğu günden itibaren bağımsızlık ve hürriyetin timsali olmuştur. Aziz milletimizdeki bu hürriyet aşkı devletimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  tarafından milletin egemenliğine dayalı yönetim biçimi olan Cumhuriyet rejimi ile taçlandırılmış ve Milli İrade ülke yönetiminde etkin kılınmıştır.

Cumhuriyet rejimi; ulusumuzun kendi seçtiği vekiller tarafından yönetime dahil olmasını sağlayarak, her türlü diktanın önünü kapatıp Devletimizin, Ulu Önderin işaret ettiği Muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlayacak yegane unsurdur.

Cumhuriyet; temeli şehitlerimizin kanları ile yoğurulan geleceğimizdir.

Cumhuriyetin ilanının 95'inci yılında Türk Devleti'nin kurulması ve var olması için bayraklaşan şehitlerimizi rahmetle anıyor, Yüce Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Türkeş FİLİK