2022 Bayramlar Paylaşmaktır.

08 Temmuz 2022 08:51 T.C. Yumurtalık Belediyesi 1150

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında;

Bizleri mübarek kurban bayramına kavuşturduğu için Yüce Allah'a şükrederken, son iki yıldır devam eden pandemi süreci ve bölgemizde yaşanan savaştan dolayı dünyadaki tüm ülkeler gibi ülkemizin de ekonomik bir baskı içerisinde olduğunu ifade ederek bu baskılardan kurtulmanın yolunun bir ve beraberce hareket etmekten geçtiğini belirtmek istiyorum.

Unutulmamalıdır ki DEVLET milleti ile beraber olduğu müddetçe; şehitler diyarı ülkemiz, iç ve dış kaynaklı her türlü saldırının üstesinden gelecektir.

Bayramlar; mutluluğun, sevginin ve hoşgörünün paylaşıldığı birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerdir.

Aziz vatanımızın kanserli hücrelerden temizlenip, asayişi temin edilerek, Artvin'den Muğla'ya, Hakkari'den Edirne'ye huzur ve refah ortamı içinde, kardeşçe kutlayacağımız bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum.

Bu duygularla; kestiğiniz kurbanların hayırlı olmasını diliyor, Başta şehitlerimizin aileleri ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün muhafazası ile asayişin temini için görevi başında olan güvenlik güçlerimiz olmak üzere yüce milletimizin ve hemşerilerimin mübarek kurban bayramını kutluyorum.

 

Türkeş FİLİK
Belediye Başkanı

T.C. Yumurtalık Belediyesi

Adana ili Yumurtalık Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Yumurtalık Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

T.C. Yumurtalık Belediyesi

Devrişiye Mahallesi Dumlupınar Sokak No:1 Yumurtalık Belediye Başkanlığı
01680 Yumurtalık / Adana

Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.