2019 Yılı Mesajı

31 Aralık 2018 11:08 T.C. Yumurtalık Belediyesi 1495

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK, 2019 yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda;

Sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle başladığımız 2018 yılını da tamama erdirerek Yüce Milletimizle, yeni umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.

Ülkemizin bu coğrafyada güçlü bir devlet olmasını istemeyen mihraklar, her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yılda, bizleri yok etmek için ekonomik, kültürel ve askeri her türlü saldırıyı denemekte iken DEVLET'imizin CUMHUR ile beraber bu saldırılara karşı dik duruşu bizleri daha da güçlü kılmıştır.

Uluslararası kamuoyunun ülkemize bakışı göz önüne alındığında "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" sözünün doğruluğu bir kez daha anlaşılmaktadır. Bu noktadan hareketle yaşadığı coğrafyada bir karış toprak için bile akıttığı şehit kanlarıyla toprağı  vatan yapan Aziz Milletimizin; ülkemiz üzerine dış mihraklar tarafından yapılan hesapların farkına vardığı, tüm Türk Coğrafyasında zulüm altında olan soydaşlarımızın halleriyle hallendiği, milli birlik bilincinin her fertte zuhur ettiği  yeni bir yıl temenni ediyorum.

Her yeni yılda olduğu gibi, 2019 yılının da Aziz Milletimize ve saygıdeğer hemşerilerimize sevgi, barış, huzur ve mutluluk  getirmesini diliyorum.

Türkeş FİLİK
Yumurtalık Belediye Başkanı

  • Etiketler
T.C. Yumurtalık Belediyesi

Adana ili Yumurtalık Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Yumurtalık Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

T.C. Yumurtalık Belediyesi

Devrişiye Mahallesi Dumlupınar Sokak No:1 Yumurtalık Belediye Başkanlığı
01680 Yumurtalık / Adana

Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.