19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Programı

19 Mayıs 2016 12:00 T.C. Yumurtalık Belediyesi 1553

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Programına katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde de Coşkuyla Kutlandı.

Programda ilk olarak ilçe merkez parkı içindeki Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK, Yumurtalık Kaymakamı Sayın Asalet KARABULUT, Garnizon Komutanı Sayın Özgür BARAN, Cumhuriyet Savcısı Sayın Cemalettin TOPÇU ve protokolün diğer üyeleri,  öğrenci grupları ile öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumu sonrası, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Programa Yumurtalık Çok Programlı Anadolu Lisesinde devam edilerek öğrenci gruplarının yapmış olduğu çeşitli gösterilerle birlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar, 19 Mayıs konulu şiir, resim, kompozisyon ve spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek program Yumurtalık Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından program sona erdi.