2024 Yılının Sağlık, Mutluluk ve Huzur Getirmesini Temenni Ediyorum

31 Aralık 2023 10:21 T.C. Yumurtalık Belediyesi 1223

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK, 2024 Yılı münasebetiyle yayınladığı mesajına;

Sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle başladığımız 2023 yılını da tamama erdirerek Yüce Milletimizle, yeni umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.

Geçtiğimiz yılın başında 6 Şubat 2023 tarihi, ülkemiz için hafızalardan silinmeyecek bir deprem felaketinin yaşandığı kara bir gündür. Bu doğal afet, ülkemizi derinden etkilemiş, birçok can kaybına ve büyük ölçekli maddi zarara neden olmuştur. Bu zorlu süreçte milletimiz, dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla bir araya gelmiş, yaraları sarabilmek için el birliğiyle çalışmıştır.

Bu elim olay, bir kez daha göstermiştir ki, Türk Milleti her zorluğun üstesinden gelebilecek güce ve birlikteliğe sahiptir. 6 Şubat deprem felaketi, acı bir anı olarak kalacaktır, bu felaketten çıkarılacak derslerle daha güçlü bir Türkiye'nin inşasına DEVLET eli ve Cumhurun gücüyle yeniden kavuşacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.

Her yeni yılda olduğu gibi, 2024 yılının da Aziz Milletimize ve saygıdeğer hemşerilerimize sevgi, barış, huzur ve sağlık getirmesini diler, geçmişte yaşanan acı olayların öğrettikleriyle daha iyi bir geleceğe adım atmanızı temenni ederim.

Türkeş FİLİK
Belediye Başkanı

YENİ GALERİLER

T.C. Yumurtalık Belediyesi

Adana ili Yumurtalık Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Yumurtalık Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

T.C. Yumurtalık Belediyesi

Devrişiye Mahallesi Dumlupınar Sokak No:1 Yumurtalık Belediye Başkanlığı
01680 Yumurtalık / Adana

Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.